landdistrikterne.dk / nyhedsmail 30. juni 2009

landdistrikterne.dk  /  nyhedsmail 30. juni 2009

 

 

Fremtiden som ven eller modstander

Selskabet for Landdistrikts- og Regionale Studier indbyder til årsmøde med spændende vinkler og oplæg. Den årlige begivenhed er i år henlagt til Aalborg Universitet den 5. oktober.

 

Overskriften for seminaret er “Den blomstrende landsby”, hvilket dækker over et spændende oplæg og tre forskellige workshops. Inden der tages hul på dette vil formanden for DGI, Søren Møller lægge ud under overskriften: ”Fremtiden som ven eller modstander?”

 

“Landdistrikterne står over for markante forandringer, som kræver mod og nytænkning, hvis forandringerne skal blive konstruktive. Det bliver meget svært for selv de modigste politikere, hvis ikke der ligger markant og tydelig forskning, som dokumenter behov og viser muligheder. Den største udfordring for sikring af en god fremtid for landdistrikterne er nostalgien. Derfor er der hårdt brug for forskning, som kan udfordre de gængse billeder af landdistrikterne”.

 

Læs mere http://ldf.landdistrikterne.dk/?p=2268

 

Landdistrikterne.dk – en national portal

Mange har sagt det, og mange har ønsket det. Nu har vi en national landdistriktsportal, hvor alle aktører kan synliggøre nyheder, indlæg og aktiviteter. Landdistrikterne.dk er en realitet og portalen er åben for alle. Redaktionen venter på jeres indlæg.

 

Gennem nogle måneder har vi hos LDF arbejdet på at skabe en fælles portal for landdistriktsområdet. En portal der med tiden har potentiale til at blive den samlende portal i Danmark. En portal hvor adgangen til vidensdeling findes på flere niveauer.

 

I disse dage lanceres portalen på www.landdistrikterne.dk  – adressen der gennem mange år har været Landdistrikternes Fællesråd. Det er den stadig, men når man går på siden fremover, mødes man i første omgang af en nyhedsportal. En side hvor dagens nyheder på landdistriktsområdet findes – direkte i spalterne eller som links til aktuelle sider, nyheder, rapporter, seminarer og meget, meget mere. Mediet der fremover vil blive markedsført som ”landdistrikterne.dk” kommer udover hjemmesiden til at bestå af et elektronisk nyhedsbrev og løbende udgivelse af temafoldere. Den første temafolder udsendes i august som et indspil til det kommende kommunalvalg.

 

Læs mere http://www.ldhus.dk/?p=335

 

Ferietid

Med denne mail vil politikere og medarbejdere i Landdistrikternes Fællesråd ønske alle en rigtig god sommer. Vi har åbent på telefonen hele juli måned, men på nedsat kraft, så vi er klar til en travl tid efter ferien.

 

 

Løbende udsendes nyhedsbrev fra landdistrikterne.dk. I denne kan der læses nyheder fra alle landdistriktsaktører, medlemmer i Landdistrikternes Fællesråd, såvel som alle andre. Send nyheden i en mail til mail@landdistrikterne.dk, og så lægger vi nyheden på portalen. Dette gælder såfremt det fremsendte handler om landdistriktsudvikling og at det har generel interesse.

Ønsker du at:  – framelde nyhedsmailen så send os en mail til mail@landdistrikterne.dk og vi bekræfter din afmelding.
                   – modtage nyhedsmailen, så tilmeld på mail til mail@landdistrikterne.dk – i mailen bedes opgivet navn, organisation.
Nyhedsbrevet udgives af Landdistrikternes Fællesråd i samarbejde med alle medlemmer. Kontakt telefon 76 340 350

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *