Borgerne bestemmer

Hashøj Nordvest

Borgermøder i Hashøj Nordvest

 

Der holdes 2 borgermøder – et før og et efter sommeren.

  • 1. borgermøde
    Onsdag den 17. juni 2015 kl. 19.00 i Hashøj IF’s klubhus, Gerlev Idrætshøjskole
  • 2. borgermøde
    Lørdag den 26. september 2015

Idéer på banen ved 1. borgermøde

Starten er nu gået til Borgerne Bestemmer i lokalområdet Slots Bjergby, Gerlev, Lundforlund og Sludstrup. Onsdag den 17. juni blev det første ud af to borgermøder afholdt om projektet Borgerne Bestemmer.

Efter præsentationen af projektet præsenterede lokale borgere deres bud på, hvilke idéer de synes kunne være gode for lokalområdet. Der blev præsenteret de første tanker omkring en badesø, udvidelse af stisystem, aktiviteter i Veteranhaven, shelter i en skov, naturfitness-bane og kanosejlads.

Der var livlig debat omkring idéerne, og om hvordan de enkelte områder kunne samarbejde om idéerne. 

Perioden frem til 2. borgermøde

Perioden mellem 1. borgermøde og 2. borgermøde bruges nu på at udvikle idéerne, til at tage fat i myndigheder for at tjekke, om der er krav om tilladelser, og så bruges tiden også på at mobilisere medborgere, der har lyst til at hjælpe med at virkeliggøre idéen.

Det er vigtigt, at I undersøger, om jeres idé kræver tilladelser m.v., således at der ved afstemningen på 2. borgermøde er et klart billede af, at idéen er mulig at gøre til virkelighed. Derfor skal I tage fat i Innovation og Karriere eller andre relevante myndigheder, der kan hjælpe med at undersøge lovgivningen på området inden 2. borgermøde.

Tidsfristen for indsendelse af idéer er fredag den 4. september, kl. 12. Den enkelte idé skal beskrives på det ansøgningsskema, som kan fås ved at kontakte Center for Innovation og Karriere.

Hold øje med denne side, hvor idéerne bliver præsenteret fra midten af uge 37.

Afstemning på 2. borgermøde

2. borgermøde ligger lørdag den 26. september. Her bliver idéerne præsenteret, de fremmødte borgere stemmer, og en eller flere vindere af de i alt 100.000 kr. kåres. Vi kender endnu ikke det præcise tidspunkt, eller hvor afstemningen bliver afholdt, men sæt alligevel kryds i kalenderen.

I er meget velkomne til at tage fat i os, hvis I har spørgsmål. Det er også os, I skal sende jeres idéer til. I finder kontaktinfo på os i kontaktboksene her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *